пятница, 8 декабря 2017 г.

Незабутня зустріч

    Кожного ранку ми прокидаємося з надією, що сьогодні все буде добре. Нарешті почуємо таке бажане, довгоочікуване. Стане спокійно і тихо на Сході нашої держави, де виборюється право на мирне життя.       
   На жаль, із засобів масової інформації ми чуємо про нові постріли, знову втрачаємо молоді життя. Та все ж живемо із вірою в те, що відстоїмо незалежність і цілісність нашої держави.        
   Свідком подій, що відбуваються в зоні АТО, став випускник Новополтавської ЗОШ І – ІІІ ступенів Паліонко Сергій. З нагоди Дня Збройних Сил України у стінах рідної школи відбулася зустріч воїна з учнями 6 класу та класним керівником. На сьогоднішній день хлопець є бійцем 54 бригади. Напередодні свята прибув у 10-денну відпустку із зони АТО.      
   Воїн розповів учням про нелегкі бойові будні, умови життя, продемонстрував фото та відеодокументи із зони подій, а також порадив школярам відповідально ставитися до навчання, щоб вирости справжніми патріотами, захисниками своєї Батьківщини.      
   Учні 6 класу підготували для Сергія віршовані привітання, вручили обереги та малюнки.     
  Ця зустріч для школярів була дуже важливою, адже залишила в молодих душах віру в краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави.



Комментариев нет:

Отправить комментарий